Aangenaam,
wij zijn Sovix

Het idee achter Sovix

Sovix is een online reputatiemangementbedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van imagoschade op het internet. Of je nu een particulier bent of een bedrijf, de informatie die online te vinden is heeft invloed op jouw toekomst of op die van jouw organisatie. Jouw online imago is de eerste indruk die je afgeeft. Het is jouw digitale voetafdruk. Sovix is gestart met het idee zelf controle te krijgen over jouw digitale voetafdruk. Wij begrijpen namelijk heel goed dat een positieve reputatie cruciaal is voor succes. 

Allemaal zoeken we graag informatie op en aan de hand van een paar vlugge scans kunnen wij onze mening vormen. Waarom dan niet zelf bepalen welke informatie men eerst ziet? Sovix heeft een scala aan diensten ontwikkeld waarmee wij kunnen zorgen dat de juiste informatie over jou of jouw bedrijf wordt gevonden.

Sovix helpt verschillende doelgroepen met online reputatiemanagement

Oprichters Sovix
Oprichters Sovix

De vier pijlers van Sovix

Sovix staat voor zorgvuldigheid, doelgerichtheid, betrouwbaarheid en eenheid. Wij weten dat iedere situatie uniek is. Daarom hechten wij waarde aan het leveren van een gepaste oplossing, het maken van een daadwerkelijk verschil en het meebouwen aan jouw toekomst. 

Organisaties krijgen ook steeds vaker zeggenschap over persoonsgegevens of informatie die online wordt verspreid. Onze motivatie is dat wij de controle willen teruggeven aan jou. Wij vinden het belangrijk om iedere situatie rechtvaardig te bekijken en te behandelen. Sovix heeft dan ook als doel om informatie die wordt verspreid te managen. Wij maken de belofte om ons volledig voor jou in te spannen. 

Door onze jarenlange ervaring in online reputatiemanagement hebben wij de expertise opgebouwd die zowel in de breedte als diepte reikt. Niet alleen kunnen wij helpen bij het verwijderen van onjuiste of achterhaalde content, wij stellen ook een herstelplan op voor een duurzaam resultaat.